Ahmet Akyaz Şirket Yetkilisi

EPA PATİKA GAYRİMENKUL
Rüstempaşa Gazipaşa Cad. No:25/B Yalova-Türkiye
Merkez / Mustafakemalpaşa / Rüstem Paşa Mah.
Yalova
90 226-8139000
90 532-2304793
90 226-8139000
İletişim Bilgileri
Cep Telefonu:
+90 532-2304793
Telefon:
+90 226-8139000

Ahmet AKYAZ

 

1972 yılında Yalova’da doğdu. İlkokulu  Soğucak  köyünde, orta ve lise eğitimini Yalova İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Uludağ üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Lise ve üniversite yıllarında futbol ile amatör ve profesyonel düzeyde ilgilendi. Ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü ile Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünü bitirdi. Yüksek Lisans eğitimini Yalova Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Ana Bilim dalında İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri üzerine yaptı. 20 yıldır farklı alanlarda girişimci olarak iş hayatının içinde yer almaktadır.  

Bir erkek iki kız olmak üzere 3 çocuk babasıdır.  Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet etmektedir. Ayrıca Serbest Muhasebeci Mali Müşavir       (S.M.M. M)  unvanına sahiptir.

Son 5 yıldır Gayrimenkul alanında sorumlu emlak danışmanı olarak çalışmaktadır.

Ahmet Akyaz / Yorumlar

EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. Ahmet Akyaz Şirket Yetkilisi Cep Telefonu:090 532-2304793 Telefon:090 226-8139000 EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. ,Ahmet Akyaz,Şirket Yetkilisi,,ahmet,akyaz,1972,yilinda,yalova’da,dogdu,ilkokulu,sogucak,köyünde,orta,ve,lise,egitimini,yalova,imam,hatip,lisesinde,tamamladi,uludag,üniversitesi,iibf,isletme,bölümünden,1997,yilinda,mezun,oldu,lise,ve,üniversite,yillarinda,futbol,ile,amatör,ve,profesyonel,düzeyde,ilgilendi,ayrica,eskisehir,anadolu,üniversitesi,uluslararasi,iliskiler,bölümü,ile,emlak,ve,emlak,yönetimi,bölümünü,bitirdi,yüksek,lisans,egitimini,yalova,üniversitesi,çalisma,ekonomisi,ana,bilim,dalinda,insan,kaynaklari,ve,çalisma,iliskileri,üzerine,yapti,20,yildir,farkli,alanlarda,girisimci,olarak,is,hayatinin,içinde,yer,almaktadir,bir,erkek,iki,kiz,olmak,üzere,3,çocuk,babasidir,çesitli,sivil,toplum,kuruluslarinda,yönetim,kurulu,üyesi,olarak,hizmet,etmektedir,ayrica,serbest,muhasebeci,mali,müsavir,smm,m,unvanina,sahiptir,son,5,yildir,gayrimenkul,alaninda,sorumlu,emlak,danismani,olarak,çalismaktadir EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. Ahmet Akyaz Şirket Yetkilisi Ahmet AKYAZ 1972 yılında Yalova’da doğdu İlkokulu Soğucak köyünde orta ve lise eğitimini Yalova İmam Hatip Lisesinde tamamladı Uludağ üniversitesi İİBF İşletme Bölümünden 1997 yılında mezun oldu Lise ve üniversite yıllarında futbol ile amatör ve profesyonel düzeyde ilgilendi Ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü ile Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünü bitirdi Yüksek Lisans eğitimini Yalova Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Ana Bilim dalında İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri üzerine yaptı 20 yıldır farklı alanlarda girişimci olarak iş hayatının içinde yer almaktadır Bir erkek iki kız olmak üzere 3 çocuk babasıdır Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet etmektedir Ayrıca Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMM M) unvanına sahiptir Son 5 yıldır Gayrimenkul alanında sorumlu emlak danışmanı olarak çalışmaktadır