Muhiddin KARA Şirket Yetkilisi

EPA ADA GAYRİMENKUL
Bahçelievler Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı. No.34/105 İç Kapı No: 11. Sakarya/Serdivan
Serdivan / Serdivan / Bahçelievler Mah.
Sakarya
90 264-2912444
90 535-3687732
90 264-2912444
İletişim Bilgileri
Cep Telefonu:
+90 535-3687732
Telefon:
+90 264-2912444

Muhiddin KARA

 

1985 Avustralya doğumlu. Üniversite eğitimini FARSTA(Finance& Related Services Training Academy’de Bankacılık Mortgage  Sigortacılığı bölümünde tamamladı. Avustralya’da bulunduğu dönem içinde gayrimenkul satışı ve inşaat üzerine REIQ The Real Estate Institute Of Queensland’den eğitim aldı.

2003 yılında Avustralya’da inşaat ve otomobil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde hissedar ve muhasebe görevlisi olarak profesyonel iş hayatına başladı. 2007 yılında kurucusu olduğu finans ve mortgage sektöründe faaliyet gösteren şirketinde bankaların ve finans kurumlarının konut kredi ve yatırım danışmanlığı yaptı. Devam eden dönemde şirketine gayrimenkul satış danışmanlığını da dahil ederek uluslararası gayrimenkul danışmanlığı yapan firmalar ve gayrimenkul satış grupları ile bağımsız satış ve finans danışmanlığı yaptı.

Daha sonraki süreçte Türkiye’ye dönüş yaparak Avustralya’da kazandığı gayrimenkul sektörü deneyimi ve tecrübesini EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş.’nin Sakarya ofisinde sizlere sunuyor.

Muhiddin KARA / Yorumlar

EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. Muhiddin KARA Şirket Yetkilisi Cep Telefonu:090 535-3687732 Telefon:090 264-2912444 EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. ,Muhiddin KARA,Şirket Yetkilisi,,muhiddin,kara,1985,avustralya,dogumlu,üniversite,egitimini,farstafinance&,related,services,training,academy’de,bankacilik,mortgage,sigortaciligi,bölümünde,tamamladi,avustralya’da,bulundugu,dönem,içinde,gayrimenkul,satisi,ve,insaat,üzerine,reiq,the,real,estate,institute,of,queensland’den,egitim,aldi,2003,yilinda,avustralya’da,insaat,ve,otomobil,sektöründe,faaliyet,gösteren,aile,sirketinde,hissedar,ve,muhasebe,görevlisi,olarak,profesyonel,is,hayatina,basladi,2007,yilinda,kurucusu,oldugu,finans,ve,mortgage,sektöründe,faaliyet,gösteren,sirketinde,bankalarin,ve,finans,kurumlarinin,konut,kredi,ve,yatirim,danismanligi,yapti,devam,eden,dönemde,sirketine,gayrimenkul,satis,danismanligini,da,dahil,ederek,uluslararasi,gayrimenkul,danismanligi,yapan,firmalar,ve,gayrimenkul,satis,gruplari,ile,bagimsiz,satis,ve,finans,danismanligi,yapti,daha,sonraki,süreçte,türkiye’ye,dönüs,yaparak,avustralya’da,kazandigi,gayrimenkul,sektörü,deneyimi,ve,tecrübesini,epa,emlak,pazarlama,as’nin,sakarya,ofisinde,sizlere,sunuyor EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. Muhiddin KARA Şirket Yetkilisi Muhiddin KARA 1985 Avustralya doğumlu Üniversite eğitimini FARSTA(Finance& Related Services Training Academy’de Bankacılık Mortgage Sigortacılığı bölümünde tamamladı Avustralya’da bulunduğu dönem içinde gayrimenkul satışı ve inşaat üzerine REIQ The Real Estate Institute Of Queensland’den eğitim aldı 2003 yılında Avustralya’da inşaat ve otomobil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde hissedar ve muhasebe görevlisi olarak profesyonel iş hayatına başladı 2007 yılında kurucusu olduğu finans ve mortgage sektöründe faaliyet gösteren şirketinde bankaların ve finans kurumlarının konut kredi ve yatırım danışmanlığı yaptı Devam eden dönemde şirketine gayrimenkul satış danışmanlığını da dahil ederek uluslararası gayrimenkul danışmanlığı yapan firmalar ve gayrimenkul satış grupları ile bağımsız satış ve finans danışmanlığı yaptı Daha sonraki süreçte Türkiye’ye dönüş yaparak Avustralya’da kazandığı gayrimenkul sektörü deneyimi ve tecrübesini EPA EMLAK PAZARLAMA AŞ’nin Sakarya ofisinde sizlere sunuyor