Sosyal Medya
Tarih:
Son Güncelleme:02/05/2023
BASINDA BİZ - HÜRRİYET

Ülkemizin konut ve nitelikli taşınmaz ihtiyacı ve özelikle son yıllarda artan Konut arzıyla birlikte çok sayıda konut üretimi gerçekleşmiştir. Bu gayrimenkullerin pazarlanmasında Gayrimenkul üreticilerinin ve alıcıların bir araya gelmesinde profesyonel cözümlere ve uzman gayrimenkul danışmanlarına önemli bir ihtiyaç duyulmaktadır.

Girişimciler ve Değişik meslek guruplarından kişiler yatırım maliyetleri düşük, geliri yüksek ve Türkiye'de son yılların yıldızı en çok parlayan mesleği olan gayrimenkul danışmanlığına büyük ilgi duymaktadırlar.

Gayrimenkul danışmanlığı mesleği geçmişte olduğu gibi bugün ve daha uzun yıllar da hizmet sektörünün en önemli iş kollarının başında yer almaya devam edecek olup;

Bu çervede en yüksek teknoloji ile hiç bir franchise firmasının sunmadığı teknik alt yapı ve çalışmaları size sunan teşvikçi sizlere yüksek kariyer ve kazanç sağlayan bir sistemle hizmet sunma yolunda, EPA olmaya davet ediyoruz.

EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. BASINDA BİZ - HÜRRİYET EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. ,Ülkemizin, konut, ve, nitelikli, taşınmaz, ihtiyacı, ve, özelikle, son, yıllarda, artan, Konut, arzıyla, birlikte, çok, sayıda, konut, üretimi, gerçekleşmiştir,Bu, gayrimenkullerin, pazarlanmasında, Gayrimenkul, üreticilerinin, ve, alıcıların, bir, araya, gelmesinde, profesyonel, cözümlere, ve, uzman, gayrimen EPA EMLAK PAZARLAMA A.Ş. Ülkemizin konut ve nitelikli taşınmaz ihtiyacı ve özelikle son yıllarda artan Konut arzıyla birlikte çok sayıda konut üretimi gerçekleşmiştir. Bu gayrimenkullerin pazarlanmasında Gayrimenkul üreticilerinin ve alıcıların bir araya gelmesinde profesyonel cözümlere ve uzman gayrimen